Belépési nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

Örülünk, hogy csatlakozni szeretne egyesületünkhöz, reméljük, mielőbb tagjaink között köszönthetjük! Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot és befizetni a tagdíjat, mely jelenleg egy évre 1200 Ft. Az űrlap kitöltése után a pontos információkat elküldjük önnek a megadott email címére.

Ha nem szeretne online jelentkezni, akkor töltse le innen belépési nyilatkozatunkat, nyomtassa ki, és hozza el nekünk kitöltve a következő rendezvényünkre, vagy székhelyünkre: Diósd, Radnóti Miklós u. 20.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az online regisztráció az űrlap kitöltésével és a Diósdi Földön Futók Egyesület szabályzatának elfogadásával (a “Regisztrálok” gomb feletti elfogadó mező bepipálásával) lehetséges. A szabályzat megismeréséhez kattintson az alábbi gombra.

Diósdi Földön Futók Egyesület rövid szabályzata (kattintásra kinyílik)

Célunk a futáson keresztül, családi keretek között az egészséges életmódra nevelés és ezáltal egy diósdi közösség szervezése.

Együttműködünk a mindenkori diósdi önkormányzattal és más helyi civil szervezetekkel.

Amit kerülünk: politika, illetve bármely termék direkt értékesítése.

Személyes adatok

Célok

Regisztrációmmal bejelentem belépési szándékomat a Diósdi Földön Futók Egyesületbe
(2049 Diósd, Radnóti Miklós u. 20., adószám: 18752094-1-13, számlaszám: 64800042-14027596).
Kijelentem, hogy az Egyesület Alapszabályzatát megismertem, azzal egyetértek.
Kijelentem továbbá, hogy az Egyesület Közgyűlésén meghatározott évi 1200 Ft azaz ezerkettőszáz forint tagdíj fizetését vállalom és befizetem.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a regisztráció az űrlap kitöltésével és a Diósdi Földön Futók Egyesület szabályzatának elfogadásával (a "Regisztrálok" gomb feletti elfogadó mező bepipálásával) lehetséges. A szabályzat az oldal tetején, az űrlap fölött található.